LIVRARE GRATUITĂ + 20% reducere la tot cu codul newsite20

TERMENI GENERALI

CONDIȚII GENERALE ALE MAGAZINULUI ONLINE www.lbd.ro

 1. SUBIECT

Artă. 1. Acești termeni și condiții generale au scopul de a reglementa relațiile dintre LBD COMMERCE OOD , 207149995 , cu sediul și adresa conducerii: st. milosardna 8, reg. SOFIA, orașul SOFIA 1618, denumit în continuare pe scurt vânzător , și clienții, denumiți în continuare cumpărător , ai platformei de comerț electronic LBD , denumită în continuare „lbd.ro” .

 1. DETALII ALE vânzător

Artă. 2. Informații în conformitate cu Legea comerțului electronic și Legea privind protecția consumatorilor:

 1. Numele vânzătorlor: " LBD COMMERCE OOD ,"
 2. Sediul și adresa conducerii: st. milosardna 8, regiunea №45A. SOFIA, orașul SOFIA 1618
 3. Adresa de desfasurare a activitatii si adresa de depunere a reclamatiilor de catre cumpărător: st. milosardna 8, regiunea. SOFIA, orașul SOFIA 1618
 4. Detalii corespondență: [email protected], telefon 0885448684
 5. Înregistrare în registre publice: EIK 207149995
 6. Supraveghetori:

(1) Comisia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Sofia, „Prof. Tsvetan Lazarov" nr. 2,

telefon: (02) 940 20 46

fax: (02) 940 36 40

E-mail: [email protected][email protected]

Site: www.cpdp.bg

(2) Comisia pentru Protecția Consumatorului

Adresă: 1000 Sofia, Piața „Slaveikov” #4A, etajele 3, 4 și 6,

tel.: 02 / 980 25 24

fax: 02 / 988 42 18

linie telefonică: 0700 111 22

Site: www.kzp.bg

 1. Înregistrare conform Legii privind taxa pe valoarea adăugată 207149995

III. CARACTERISTICI ALE PLATFORMEI

Artă. 3. LBD este o platformă de comerț electronic, disponibilă la adresa de Internet lbd.ro, prin care cumpărători au posibilitatea de a încheia contracte de cumpărare și vânzare și livrare a bunurilor oferite de vânzător pe platformă, inclusiv ca urmare a:

 1. Să se înregistreze și să creeze un profil pentru vizualizarea magazinului electronic al vânzătorlor și utilizarea serviciilor suplimentare de furnizare de informații;
 2. Pentru a revizui bunurile, caracteristicile acestora, prețurile și termenii de livrare;
 3. Să încheie contracte cu vânzători pentru cumpărarea și vânzarea și livrarea bunurilor oferite de platforma lbd.ro;
 4. Să efectueze orice plăți în legătură cu contractele încheiate prin intermediul platformei lbd.ro mijloace electronice de plată.
 5. Pentru a primi informații despre bunurile noi oferite de vânzător pe platforma lbd.ro;
 6. Să facă declarații electronice în legătură cu încheierea sau executarea contractelor cu vânzători pe platforma lbd.ro prin interfața paginii lbd.ro disponibilă pe Internet;
 7. Să fie informat cu privire la drepturile ce decurg din lege, în primul rând prin interfața platformei lbd.ro de pe Internet;
 8. Pentru a-și exercita dreptul de a renunța, după caz, conform Legii privind protecția consumatorilor.

Artă. 4. vânzători de pe platforma lbd.ro organizeaza livrarea bunurilor si garanteaza drepturile cumpărătorlor prevazute de lege, in cadrul bunei-credinte, acceptate in practica, criteriilor si conditiilor dreptului consumatorului sau comercial.

Artă. 5. (1) cumpărători încheie un contract de cumpărare și vânzare a bunurilor cu vânzători pe platforma lbd.ro, la adresa lbd.ro Contractul este încheiat în limba bulgară și este stocat în baza de date a vânzătorlor pe platformă.

(2) În temeiul contractului încheiat cu cumpărători pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri, vânzători de pe platforma lbd.ro se obligă să organizeze livrarea și transferul dreptului de proprietate al Utilizatorului asupra bunurilor specificate de acesta prin interfața de pe platformă. . cumpărători au dreptul de a corecta erorile la introducerea informațiilor cel târziu la depunerea declarației de încheiere a contractului cu vânzători pe platforma lbd.ro

(3) cumpărători vor plăti vânzătorlor platformei lbd.ro o remunerație pentru bunurile livrate conform condițiilor definite în platforma lbd.ro și a acestor termeni și condiții generale. Remunerația este egală cu prețul anunțat pe platforma lbd.ro

Artă. 6. (1) Utilizatorul și vânzători de pe platforma lbd.ro sunt de acord că toate declarațiile dintre ei în legătură cu încheierea și executarea contractului de vânzare pot fi făcute electronic și prin declarații electronice în sensul Legii documentului electronic. și semnătura electronică și art. 11 din Legea comerțului electronic.

(2) Se presupune că declarațiile electronice făcute de cumpărători site-ului au fost făcute de către persoanele indicate în datele furnizate de Utilizator în timpul înregistrării, dacă Utilizatorul a introdus numele și parola corespunzătoare pentru acces.

 1. ÎNREGISTRARE PENTRU UTILIZAREA lbd.ro

Artă. 7. (1) Pentru a utiliza lbd.ro pentru a încheia contracte de cumpărare și vânzare de bunuri, Utilizatorul trebuie să introducă un nume și o parolă alese de acesta pentru acces de la distanță sau să se autentifice prin contul său de Facebook sau Google, care a considerat că au acceptat acești termeni și condiții generale.

(2) Numele și parola pentru acces la distanță se stabilesc de către Utilizator, prin efectuarea unei înregistrări online pe site-ul vânzătorlor pe platforma lbd.ro, în conformitate cu procedura specificată în acesta. cumpărători au posibilitatea de a plasa comenzi pentru livrarea mărfurilor și un profil de pe rețelele de socializare Facebook și Google.

(3) Prin completarea datelor sale în coșul utilizatorului și apăsând butonul „Comanda”, Utilizatorul declară că este familiarizat cu aceste condiții generale, este de acord cu conținutul acestora și se obligă să le respecte necondiționat.

(4) vânzători confirmă comanda plasată de Utilizator prin e-mail și telefonic. Se creează un cont al Utilizatorului și apar relații contractuale între acesta și vânzător.

(5) La înregistrarea sau plasarea unei comenzi, Utilizatorul se obligă să furnizeze date corecte și la zi. Utilizatorul se obligă să actualizeze prompt datele specificate în înregistrarea sau comanda sa în cazul unei modificări.

 1. ETAPE TEHNICE PENTRU ÎNCHEIEREA UNUI ACORD DE CUMPĂRARE-VÂNZARE

Artă. 8. (1) cumpărători folosesc în principal interfața paginii vânzător de pe platforma lbd.ro pentru a încheia contracte de cumpărare și vânzare a bunurilor oferite de vânzător pe platforma lbd.ro.

(2) In cazul comenzii de bunuri fara inregistrare de catre Utilizator, acesta din urma accepta aceste conditii generale in momentul livrarii. Se considera ca Utilizatorul a acceptat aceste conditii generale prin acceptarea livrarii bunurilor.

Artă. 9. cumpărători încheie contractul de cumpărare și vânzare de bunuri pe platforma lbd.ro conform următoarei proceduri:

(1) Conectați-vă la sistemul de plasare a comenzilor pe platforma lbd.ro

(2) Selectarea unuia sau mai multor bunuri oferite de vânzător pe platforma lbd.ro și adăugarea acestora la o listă de bunuri pentru cumpărare.

(3) Furnizarea datelor necesare pentru identificarea Utilizatorului ca parte la contract.

(4) Furnizarea datelor de livrare;

(5) Alegerea metodei și a momentului plății prețului.

(6) După finalizarea comenzii, clientul primește un apel pentru confirmarea comenzii. Comenzile neconfirmate nu sunt expediate! Prin confirmarea comenzii, cumpărători sunt de acord cu condițiile generale de schimb și returnare a comenzilor pe lbd.ro

 1. CONȚINUTUL ACORDULUI

Artă. 10. (1) vânzători și cumpărători încheie contracte separate pentru cumpărarea și vânzarea bunurilor solicitate de cumpărător, indiferent de faptul că aceștia sunt selectați cu un singur extras electronic și dintr-o singură listă de bunuri de cumpărare.

(2) vânzători pot organiza împreună și concomitent livrarea mărfurilor comandate cu contractele separate de vânzare.

(3) Drepturile cumpărătorlor în legătură cu bunurile livrate se exercită separat pentru fiecare contract de cumpărare și vânzare. Exercitarea drepturilor în legătură cu un bun livrat nu afectează și nu are efect în raport cu contractele de cumpărare și vânzare a celorlalte bunuri. În cazul în care Utilizatorul are statutul de consumator în sensul Legii privind protecția consumatorului, exercitarea dreptului de retragere din contractul de cumpărare și vânzare a anumitor bunuri nu afectează contractele de cumpărare și vânzare de celelalte bunuri livrate utilizatorului.

Artă. 11. La exercitarea drepturilor din contractul de vânzare, Utilizatorul este obligat să precizeze în mod precis și fără echivoc contractul și bunurile pentru care își exercită drepturile.

Artă. 12. Utilizatorul poate plăti prețul pentru contractele individuale de vânzare imediat la plasarea comenzii pentru bunuri sau la livrarea acestora.

VII. CLAUZE SPECIALE APLICABILE PERSOANELOR CARE AU CALITATEA DE CONSUMATOR ÎN ÎN ÎN ÎNTÂNSUL LEGII DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Artă. 13. Regulile prezentei secțiuni VII din prezentele condiții generale se aplică numai cumpărătorlor pentru care, conform datelor specificate pentru încheierea contractului de cumpărare și vânzare sau în timpul înregistrării la lbd.ro, se poate concluziona că sunt cumpărător. în sensul Legii privind protecția consumatorilor, Legea comerțului electronic și/sau Directiva 2011/83/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.

Artă. 14. (1) Principalele caracteristici ale bunurilor oferite de vânzător pe platforma lbd.ro sunt definite in profilul fiecarui bun de pe platforma lbd.ro.

(2) Prețul mărfurilor, inclusiv toate taxele și taxele, este determinat de vânzător pe platforma lbd.ro în profilul fiecărui produs de pe platforma lbd.ro

(3) Valoarea costurilor poștale sau de transport, neincluse în prețul mărfurilor, este determinată de vânzător pe platforma lbd.ro și este furnizată cu titlu de informare cumpărătorlor la selectarea bunurilor pentru încheierea achiziției și vânzării. contracta;

(4) Modalitatile de plata, livrarea si executarea contractului sunt determinate in prezentele conditii generale si informatiile furnizate Utilizatorului prin mecanismele din platforma lbd.ro

(5) Informațiile furnizate cumpărătorlor în temeiul prezentului articol sunt actuale la momentul vizualizării lor pe platforma lbd.ro înainte de încheierea contractului de cumpărare și vânzare.

(6) cumpărători sunt de acord că toate informațiile cerute de Legea privind protecția consumatorilor pot fi furnizate prin interfața platformei lbd.ro sau prin e-mail.

(7) Costumele de baie și lenjeria de corp pot fi returnate înainte de plată numai la inspecție și testare la curier sau la adresa specificată. După aceea, din punct de vedere igienic, acestea nu pot înlocui sau returna.

Artă. 15. (1) Utilizatorul este de acord că vânzători de pe platforma lbd.ro au dreptul de a accepta plata în avans pentru contractele încheiate cu Utilizatorul pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri și livrarea acestora.

(2) Utilizatorul alege independent dacă plătește vânzătorlor de pe platforma lbd.ro prețul pentru livrarea mărfurilor înainte sau în momentul livrării acestora.

(3) În cazul în care valoarea comenzii Utilizatorului este egală sau depășește 15.000 BGN, plata se va face numai prin transfer sau depunere în contul de plăți al vânzătorlor.

Artă. 16. (1) Utilizatorul are dreptul, fără a datora despăgubiri sau penalități și fără a indica un motiv, să se retragă din contractul încheiat în termen de 14 zile de la data acceptării bunurilor de către vânzător prin formularul unic de retragere din contractul, disponibil pe site-ul vânzătorlor în platforma lbd.ro la adresa Exercită-ți drepturile! iar în Anexa nr. 1 la prezentele condiţii generale . Informații despre exercitarea dreptului de retragere sunt disponibile la Exercitați-vă drepturile! iar în Anexa nr. 2 la prezentele condiţii generale .

(2) Dreptul de refuz prevăzut la alin. 1 nu se aplică în următoarele cazuri:

 1. pentru livrarea mărfurilor efectuate la comanda utilizatorului sau conform cerințelor individuale ale acestuia;
 2. pentru livrarea de mărfuri care, datorită naturii lor, se pot deteriora în calitate sau au un termen de valabilitate scurt;
 3. pentru livrarea mărfurilor sigilate care au fost desigilate după livrare și nu pot fi returnate din motive de igienă sau de protecție a sănătății;
 4. pentru livrarea de bunuri care, dupa ce au fost livrate si datorita naturii lor, au fost amestecate cu alte bunuri de care nu pot fi separate;
 5. pentru livrarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de software de calculator sigilat care a fost desigilat după livrare, inclusiv coduri de activare pentru licențe software, caracteristici software sau mijloace virtuale de plată.
 6. pentru livrarea de ziare, periodice sau reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru livrarea unor astfel de publicații;

(3) In cazul in care vânzători de pe platforma lbd.ro nu si-au indeplinit obligatiile de furnizare de informatii, definite in Legea Protectiei Consumatorului, Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul incheiat in termen de pana la un an si 14 zile. , incepand de la data primirii marfii. Atunci când informațiile sunt furnizate utilizatorului în perioada de renunțare, acestea încep să curgă de la data furnizării acesteia.Utilizatorul are dreptul de a face declarația de renunțare în temeiul prezentului articol direct vânzătorlor prin contractul unic. formular de renunțare disponibil pe site-ul vânzătorlor pe platforma lbd.ro la Anexa nr. 1 la acești termeni și condiții generale.

(4) Atunci când Utilizatorul și-a exercitat dreptul de retragere din contract la distanță sau din contract în afara spațiilor comerciale, vânzători vor rambursa toate sumele primite de la Utilizator, inclusiv costurile de livrare, fără întârzieri nejustificate și în cel mult 14 zile. de la data la care i s-a comunicat decizia utilizatorului de a se retrage din contract. Furnizorul rambursează sumele primite folosind același mijloc de plată folosit de utilizator în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care utilizatorul și-a exprimat consimțământul expres de a utiliza un alt mijloc de plată și cu condiția ca acesta să nu fie asociat cu costuri pentru utilizator.

(5) La exercitarea dreptului de refuz, din sumele de rambursare prevăzute la alin. 4, cu excepția cazurilor în care consumatorul organizează el însuși și pe cheltuiala proprie returul bunurilor. vânzători nu au obligația de a rambursa costurile suplimentare de livrare a mărfurilor atunci când utilizatorul a ales în mod expres o metodă de livrare a bunurilor, alta decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de vânzător.

(6) Utilizatorul se obligă să păstreze în platformă bunurile primite de la vânzător și să asigure păstrarea calității și siguranței acestora pe perioada prevăzută la alin. 1.

(7) Utilizatorul își poate exercita dreptul de a se retrage din contractul cu vânzători prin transmiterea unei declarații scrise vânzătorlor folosind formularul standard de retragere a contractului, pe platforma lbd.ro și în Anexa nr. 1 la acești termeni și condiții generale. .

(8) Atunci când vânzători de pe platforma lbd.ro nu s-au oferit să ridice ei înșiși bunurile, aceștia pot reține plata sumelor către Utilizator până la primirea bunurilor sau până când utilizatorul face dovada că a trimis bunurile înapoi, în funcţie de care dintre cele două s-a întâmplat mai devreme.

(10) Indiferent de ipotezele de mai sus, Utilizatorul se obligă să returneze bunurile într-o formă comercială care să permită vânzarea lor ulterioară, cu excepția cazului în care despachetarea bunurilor duce la o încălcare evidentă a formei comerciale a bunurilor, cum ar fi, dar fără a se limita la o cutie distrugabilă, ambalaje ermetice și alte cutii similare. În cazul deteriorării aspectului comercial al bunurilor, vânzători au dreptul, la discreția lor, de a refuza acceptarea retragerii din contract sau de a percepe Utilizatorului costuri pentru refacerea bunurilor într-un aspect comercial.

(11) În cazul exercitării dreptului de retragere în temeiul prezentului articol, se consideră că Utilizatorul și-a exercitat și dreptul de retragere în legătură cu conținutul bonus aparținând bunurilor.

Artă. 17. (1) Termenul de livrare a bunurilor se stabileste pentru fiecare bun separat la incheierea contractului cu utilizatorul prin intermediul site-ului vânzătorlor de pe platforma lbd.ro.

(2) În cazul în care Utilizatorul și vânzători de pe platforma lbd.ro nu au stabilit un termen de livrare, termenul de livrare a bunurilor este de 30 de zile calendaristice, calculate de la data următoare trimiterii comenzii Utilizatorului către vânzător. prin site-ul vânzătorlor de pe platforma lbd.ro

(3) In cazul in care vânzători de pe platforma lbd.ro nu pot indeplini contractul din cauza faptului ca nu detin bunurile comandate, sunt obligati sa anunte Utilizatorul despre acest lucru si sa restituie sumele platite de acesta.

Artă. 18. vânzători de pe platforma lbd.ro se angajează să respecte toate cerințele stabilite în legislația bulgară privind etichetarea, publicitatea și vânzarea suplimentelor alimentare.

VIII. EXECUTAREA ACORDULUI

Artă. 19. (1) vânzători de pe platforma lbd.ro pot organiza livrarea si predarea bunurilor catre Utilizator de catre un curier relevant in termenul specificat la incheierea contractului.

(2) În cazul în care termenul prevăzut la alin. 1 nu este convenit expres între părți la încheierea contractului, vânzători organizează livrarea și predarea într-un termen rezonabil.

Artă. 20. (1) Utilizatorul trebuie să inspecteze bunurile în momentul livrării și predării și, dacă acestea nu îndeplinesc cerințele, să anunțe imediat vânzători pe platforma lbd.ro.

(2) În cazul în care Utilizatorul nu anunță vânzători pe platforma lbd.ro conform alin. 1 mărfurile sunt considerate a fi aprobate ca fiind conforme cu cerințele, cu excepția viciilor ascunse.

Artă. 21. vânzători de pe platforma lbd.ro nu se angajeaza sa presteze serviciul necesar bunurilor.

Artă. 22. Pentru cazurile nereglementate în această secțiune se aplică regulile de vânzare comercială definite în Legea comercială și Legea privind protecția consumatorului.

 1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Artă. 23. (1) Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu Politica de confidențialitate LBD COMMERCE OOD , pe care o puteți accesa aici Politica de confidențialitate.

(2) Datele cu caracter personal introduse de cumpărător sunt supuse protecției în temeiul Legii privind protecția datelor cu caracter personal și al Regulamentului general 2016/679, iar vânzători le prelucrează în scopurile și în termenele stipulate în Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

(3) În cazul în care Utilizatorul este de acord cu Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal, Utilizatorul confirmă în mod expres că este de acord ca vânzători să stocheze informații sau să obțină acces la informațiile stocate în dispozitivul final al Utilizatorului în scopurile și termenii prevăzuți în mod cuprinzător în aceasta. Utilizatorul este de acord că vânzători pot stoca informații sau accesa informațiile stocate în dispozitivul final al Utilizatorului și din alte motive specificate în Politica de confidențialitate.

(4) Utilizatorul sau Utilizatorul sunt de acord că vânzători platformei lbd.ro au dreptul de a trimite oricând mesaje electronice Utilizatorului sau Utilizatorului, inclusiv un buletin informativ sau oferte de cumpărare de bunuri, atâta timp cât Utilizatorul sau Utilizatorul este înregistrat în Magazinul electronic al vânzătorlor de pe platforma lbd.ro

(5) Utilizatorul sau Utilizatorul sunt de acord că vânzători platformei lbd.ro au dreptul de a colecta, stoca și prelucra date despre comportamentul Utilizatorului sau al Utilizatorului atunci când utilizează magazinul electronic al vânzătorlor de pe lbd.ro. Utilizatorul are dreptul de a se opune stocării sau accesului la informațiile prevăzute la paragraful 3 în modurile prevăzute în Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Artă. 24. (1) În orice moment, vânzători de pe platforma lbd.ro au dreptul să solicite Utilizatorului să se identifice și să certifice veridicitatea fiecăreia dintre circumstanțele și datele personale anunțate în timpul înregistrării.

(2) În cazul în care, dintr-un motiv oarecare, Utilizatorul și-a uitat sau și-a pierdut numele de utilizator și parola, vânzători platformei lbd.ro au dreptul să aplice „Procedura pentru nume de utilizator și parole pierdute sau uitate”, disponibilă la adresa: lbd.ro

 1. MODIFICAREA ȘI ACCESUL LA TERMENI ȘI CONDIȚII

Artă. 25. (1) Prezentele condiții generale pot fi modificate de către vânzători platformei lbd.ro, despre care aceștia din urmă vor notifica în mod corespunzător toți cumpărători înregistrați.

(2) vânzători de pe platforma lbd.ro și Utilizatorul sunt de acord că orice adăugare și modificare la acești termeni și condiții generale va avea efect asupra Utilizatorului în unul dintre următoarele cazuri:

 1. A) după ce a fost înștiințat în mod expres de către vânzător pe platforma lbd.ro și dacă Utilizatorul nu declară în termenul de 14 zile care i-a fost acordat că le respinge; sau
 2. B) după ce acestea sunt publicate pe site-ul vânzătorlor pe platforma lbd.ro și dacă Utilizatorul nu declară în termen de 14 zile de la publicarea lor că le respinge;
 3. C) cu acceptarea sa explicită de către Utilizator prin profilul său de pe site-ul vânzătorlor de pe platforma lbd.ro

(3) Utilizatorul este de acord ca toate declarațiile vânzătorlor de pe platforma lbd.ro, în legătură cu modificarea acestor condiții generale, să fie trimise la adresa de e-mail specificată de Utilizator în timpul înregistrării. Utilizatorul este de acord că e-mailurile trimise în temeiul acestui articol nu trebuie să fie semnate cu o semnătură electronică pentru a fi eficace împotriva sa.

Artă. 26. vânzători publică acești termeni și condiții generale la {terms_rul} împreună cu toate completările și modificările aduse acestora.

 1. TERMINAREA

Artă. 27. Acești termeni și condiții generale și contractul Utilizatorului cu vânzători de pe platforma lbd.ro se reziliază în următoarele cazuri:

 • la încetarea și declararea lichidării sau declararea falimentului a uneia dintre părțile la contract;
 • prin acordul comun al părților în scris;
 • în caz de incapacitate obiectivă a uneia dintre părțile contractului de a-și îndeplini obligațiile;
 • atunci când echipamentul este confiscat sau sigilat de autoritățile statului;
 • in cazul stergerii inregistrarii Utilizatorului pe platforma lbd.ro. În acest caz, contractele de cumpărare și vânzare încheiate dar neexecutate rămân valabile și executorii;

Artă. 28. Furnizorul are dreptul la discreția sa, fără a anunța și fără a plăti despăgubiri, să rezilieze unilateral contractul, în cazul în care constată că Utilizatorul folosește platforma lbd.ro cu încălcarea acestor condiții generale, a legislației din Republica Bulgaria, norme morale general acceptate sau reguli și practici general acceptate în comerțul electronic.

XII. RESPONSABILITATE

Artă. 29. Utilizatorul se obligă să despăgubească și să despăgubească vânzători de pe platforma lbd.ro și vânzători în cazul unor pretenții legale și ale altor pretenții ale terților (indiferent dacă acestea sunt justificate sau nu), pentru toate daunele și costurile (inclusiv onorariile avocaților și cheltuielile de judecată) care decurg din sau în legătură cu (1) neexecutarea oricăreia dintre obligațiile în temeiul prezentului, (2) încălcarea drepturilor de autor, producție, difuzare sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau industrială, (3) transferul abuziv al altor persoane cu drepturile acordate Utilizatorului, pe termenul și în condițiile contractului și (4) care declară în mod fals prezența sau absența calității de utilizator în sensul Legii Protecției Consumatorului.

Artă. 30. vânzători nu sunt responsabili în caz de forță majoră, evenimente întâmplătoare, probleme de internet, motive tehnice sau alte motive obiective, inclusiv ordine ale autorităților competente ale statului.

Artă. 31. (1) Furnizorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de Utilizator terților.

(2) vânzători nu sunt responsabili pentru daune materiale sau morale, exprimate în beneficii pierdute sau daune suferite, cauzate Utilizatorului în procesul de utilizare sau neutilizare a lbd.ro și încheierea de contracte de vânzare cu vânzători.

(3) vânzători nu sunt responsabili pentru timpul în care platforma nu a fost disponibilă din cauza forței majore.

(4) vânzători nu sunt responsabili pentru daunele din comentarii, opinii și publicații în cadrul produselor, știrilor și articolelor de pe platforma lbd.ro

Artă. 32. (1) vânzători nu sunt raspunzatori in cazul depasirii masurilor de securitate ale echipamentelor tehnice si aceasta are ca rezultat pierderea informatiilor, difuzarea informatiilor, accesul la informatii, restrictionarea accesului la informatii si alte consecinte similare.

(2) vânzători nu sunt responsabili în cazul încheierii unui contract de cumpărare-vânzare, acordării accesului la informații, pierderii sau modificării datelor survenite ca urmare a identificării false a unui terț, care se prezintă ca fiind Utilizatorul, în cazul în care circumstanțele pot crede că această persoană este Utilizatorul.

XIII. ALȚI TERMENI

Artă. 33. (1) Utilizatorul și vânzători de pe platforma lbd.ro se angajează să-și protaejeze reciproc drepturile și interesele legale, precum și să-și protejeze secretele comerciale, care au intrat în posesia lor în procesul de executare a contractului și a acestor condiții generale. si conditii.

(2) Utilizatorul și vânzători se obligă în timpul și după expirarea perioadei contractuale să nu facă publică nicio corespondență scrisă sau orală între ei. Publicarea corespondenței în presa scrisă și electronică, forumuri de internet, site-uri web personale sau publice etc. poate fi considerată domeniul public.

Artă. 34. În cazul unui conflict între acești termeni și condiții generale și prevederile dintr-un contract special între vânzători de pe platforma lbd.ro și Utilizator, vor avea prioritate clauzele contractului special.

Artă. 35. Posibila nulitate a oricăreia dintre prevederile prezentelor condiții generale nu va duce la nulitatea întregului contract.

Artă. 36. Legile Republicii Bulgaria se vor aplica problemelor nesoluționate în prezentul contract, legate de implementarea și interpretarea acestui contract.

Artă. 37. Aceste condiții generale intră în vigoare pentru toți cumpărători lbd.ro.

Anexa nr. 1 - Formular tip pentru exercitarea dreptului de retragere din contract - Formular de schimb si retur

Anexa nr. 2 - Informații privind exercitarea dreptului de retragere din contract

Informații privind exercitarea dreptului de retragere din contract

Reguli standard de renunțare:

 1. Dreptul de retragere din contract de la distanță sau în afara sediului.
 2. Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract fără a oferi motive în termen de 14 zile.
 3. Perioada de anulare este de 14 zile de la data la care dumneavoastră sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de dumneavoastră, ați intrat în posesia bunurilor.
 4. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne notificați la datele de contact furnizate pe lbd.ro și decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).
 5. Trebuie să utilizați formularul standard de renunțare atașat. De asemenea, puteți completa și trimite formularul standard de renunțare electronic. Dacă utilizați această opțiune, vă vom trimite imediat pe un suport durabil (de exemplu, prin e-mail) un mesaj de confirmare a primirii renunțării.
 6. Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să transmiteți mesajul dumneavoastră privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Acțiune de refuz.

 1. Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, cu excepția costurilor de livrare, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne-ați informat cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract. Vom efectua rambursarea în contul bancar specificat de dvs.
 1. Avem dreptul de a amâna rambursările până când primim bunurile înapoi sau până când ne furnizați dovezi că ați trimis înapoi bunurile, oricare dintre acestea este mai devreme.
 2. Trebuie să suportați costurile directe ale returnării bunurilor. Costurile sunt de așteptat să nu depășească costul aproximativ al livrării sau al serviciului de curierat standard.
 3. Sunteți singurul responsabil pentru orice reducere a valorii mărfurilor ca urmare a testării acestora altfel decât este necesar pentru a determina natura, caracteristicile și buna funcționare a acestora.

Informații suplimentare despre utilizator pot fi găsite la lbd.ro